2017-04-18 07:55:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nem érdemes kekeckednie a főnökével

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Úgy érezheti, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, nehezen tartja kézben az ügyeit. A közös projektek, az üzleti partnerekkel való kapcsolattartás pontosságot, felelősségteljes magatartást, és határozottságot igényel – most ez különösen igaz, figyeljen erre. Számíthat apróbb jogi huzavonákra is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha ma fontos dolgot kell intéznie, azt igyekezzen a törvényeknek, szabályoknak a leginkább megfelelő módon tenni, különben később hosszasan elhúzódó bonyodalmai lehetnek az ügyből. A legjobb az lenne, ha a rutinfeladatoknál maradna.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most ráérezhet azokra a feladatokra, melyek új színt, és izgalmat vihetnek az életébe, és nem utolsó sorban több jövedelmet is hozhatnak. Talán még egy új szerelem is segítheti sikerei kibontakozásában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében jár. A főnöke eddig habozott teljesíteni a kéréseit, mert nem értette a felvázolt elképzeléseit, most viszont zöld utat ad a terveinek. Az egyik rokonával kapcsolatos kedvező hírek is jókedvre hangolják.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nem érdemes kekeckednie a főnökével, vagy a kollégáival, mert most csak rosszul jöhet ki a dologból… Legyen minél türelmesebb, és tegye a dolgát – mással ma ne törődjön!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Banki ügyletetekre nem alkalmas a mai nap. Ideális viszont arra, hogy egy kicsit önmagával törődjön! Ha teheti, munka után (vagy helyett), menjen el sportolni, vagy találkozzon a barátaival. Ha elegendő ideje van az elmélkedésre, akkor ma értékes felismerései lehetnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. Ha hamar átlép a bosszúságán, akkor a mai nap folyamán még nagyon örömteli meglepetések is érhetik!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A szerelemben könnyű sikereket ígérnek a csillagai. A kérdés csak az, hogy ha ön kapcsolatban van, megéri-e ezért kockáztatnia? Ha a legapróbb kételye is van, akkor inkább mondjon nemet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, ez azt jelzi, hogy most régi ügyeket kell rendbe hoznia. Az érzelmi életében is a múlt kerül előtérbe – váratlanul összefuthat egy régi szerelmével! Ez alaposan felzaklathatja, de összességében mégis pozitív benyomást hagy maga után a találkozó!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napját. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy a feladatait mostanában nem az öntől megszokott alapossággal végzi. Ebben talán az unalom is közrejátszik… Keressen új kihívásokat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll, közel a Plútóhoz, ez jelentős változásokat tartogat. Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli öntől a mai nap, egy kiélezett helyzetnek köszönhetően. Legyen észnél, őrizze meg a higgadtságát!

Halak: II. 19. - III. 20.
Új dolgokban próbálhatja ki magát, új képességeket fedezhet fel magában. Arra viszont vigyázzon, nehogy lerombolja mindazt, amit meg kellene tartania, és amiért korábban már megdolgozott… Ne vesztegesse az idejét olyan emberekre, akik nem viszonozzák az érzéseit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: